A kincseket a víz mossa ki a földből,
és ugyanaz az áramlat vissza is temeti őket.

Paulo Coelho

Bizonyára Ön is érezte már azt valami kapcsán, hogy akarva akaratlanul, több figyelmet szentel neki, mint más dolgoknak. Talán kialakult Önben egy különleges szűrő ebbe az irányba, és amikor olyan hírekről, eseményekről hall, melyek kapcsolódnak a témához, azt előbb észreveszi mint az Ön társaságában élők.

Lehet, hogy ez már tudatosult és hobbivá vagy hivatássá vált, de érdeklődési körnek biztosan tekinthető.

Bennünk évtizedek óta jelen van egy érzékenység embertársaink problémáival, nehézségeivel szemben. Nincs mögötte semmiféle vallási parancsolatnak való engedelmesség. Ez "csupán" egy belülről fakadó késztetés.

A víz egy különleges érték. 

A  világ egy része jelenleg bővelkedik benne és jut belőle "szórakozásra" is, míg sok helyen az életben maradáshoz sincs elegendő mennyiség vagy megfelelő minőség.

Hiszünk benne, ha nem vagyunk közömbösek a nélkülözők felé, ha energiaforrásunk, tudásunk egy részét hajlandóak vagyunk arra használni, hogy segítsünk azoknak, akik rosszabb helyzetben vannak, sokat javíthatunk életminőségükön.

Lehet, hogy ez utópiának tűnik, de mi szívesen foglalkozunk ezzel a témakörrel.

A LegyenViz.hu weboldalon megjelenő írások egy része máshonnan származik és ha így van, akkor ott látható az eredeti cikk forrása.

Igyekszünk saját cikkeket is alkotni és bízunk benne, hogy az idő előrehaladtával ezek többségben lehetnek a honlapon.

Köszönjük, hogy velünk tartanak.